Castraveti bulgaresti

de Alexandra Burz in Muraturi, 8 Iul 2015 | 1220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg castraveti proaspeti de dimensiune medie
  • 1 plic pikant fix dulce acrisor Dr Oetker
  • 300 ml otet
  • 150 gr zahar
  • 1.5 l apa
  • cimbru proaspat
  • marar proaspat
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti:

  • Spalati bine castraveciorii.
  • Pe fundul borcanului asezati cimbru si marar.
  • Asezam castraveciorii....morcovii taiati rondele si usturoiul.
  • Intr-o oala punem apa....plicul de pikant fix...otetul...zaharul...
  • Lasam la fiert 3-5 minute, dupa care punem compozitia peste castraveciori in borcan.
  • Sterilizam si pastram la loc racoros.
 

TIPS-URI

1

puteti adauga si ardei iute daca va plac mai picanti

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Castraveti bulgaresti 389934
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389935
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389936
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389937
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389938
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389939
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389940
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389941
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389942
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389943
retete culinare - Castraveti bulgaresti 389944

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.07.2015, 21:50

Harnicuto!

Alexandra Burz 1

08.07.2015, 22:34

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:37

Foarte mult imi plac !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D