Castraveti cornisor in otet

de susu in Conserve, 10 Dec 2015 | 1730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castraveti cornisor,
  • 400 ml otet de muraturi,
  • 1 l apa,
  • 5 lg zahar,
  • 1 lg si 1/2 sare mare,
  • piper mozaic,
  • foi de dafin,
  • hrean,
  • cuisoare,
  • marar si cimbru uscat,
  • condimente de la Fuchs care contin: boabe mustar, ienibahar, coriandru, fenicul, marar, tarhon, ienupar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti cornisor in otet:

 Castravetii se spala bine si se inteapa la capete pentru a se mura in interior. Se pune hrean pe fundul borcanelor, putin marar si cimbru cat iei cu buricele degetelor, castraveti, piper, cuisoare o bucata, 1/2 lgt condimente de la fuks la fiecare borcan de 800 si deasupra hrean. Fierbem apa cu sarea, zaharul, foile de dafin si putin marar. Se pune fierbinte peste legume, se capacesc si se tin la cald pana la racire.

Mi-au iesit 3 borcane de 800 dintr-un kg de castraveti.

 

RETETA IN IMAGINI

Castraveti cornisor in otet-0
Castraveti cornisor in otet-1

COMENTARII (7)

diaconta 1

10.12.2015, 16:25

ce buni sunt astia

Rocsi 1

10.12.2015, 18:59

Gicuta69 1

11.12.2015, 08:48

Tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04