Castraveti la otet

de ianculubita in Conserve, 11 Sep 2011 | 3020 vizualizari

 

Va spun si eu cum pun castravetii;din cate am observat majoritatea gospodinelor folosesc aceasta reteta dar fiecare in felul lor;eu am facut doua solutii de otet:una mai slaba pentru mancat si una cu apa mai putina pentru adaugat in diferite salate

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • ceapa
  • usturoi
  • hrean
  • bete si floare de marar
  • morcov
  • ardei iute
  • seminte de mustar,coriandru
  • boabe de piper
  • sare,zahar
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Castravetii spalati,ii asez in borcane de 800g impreuna cu rondele de morcov,ceapa julien,bucatele de usturoi,hrean marar,ardei iute si boabe;

separat fac o solutie de 1l otet,2lapa,3linguri sare,3linguri zahar;

amestec pana se topesc apoi torn peste castraveti;

infiletez bine capacele apoi le pun la fiert doar 5min din momentul in care incepe sa fiarba apa;

pun borcanele in patura apoi le duc la camara;

aceasta este solutia pentru salate;

la a doua solutie,la 1l de otet pun 4l de apa si cate 1lingura de sare si zahar la litru de lichid rezultat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Castraveti la otet 124835
retete culinare - Castraveti la otet 124836

COMENTARII (5)

Rocsi 1

11.09.2011, 14:11

arata si bine,sunt si facuti de tine

Lau 1

11.09.2011, 21:54

buni

MotanLaOale 1

12.09.2011, 10:25

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D