Castraveti libanezi

de oana_d in Salate, 19 Noi 2010 | 3461 vizualizari

 

Este un fel de mancare foarte rapid de pregatit, gustos si poate fi servit ca antreu sau ca salata la o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 castraveti mici
  • un pahar mic de iaurt
  • usturoi
  • sare
  • zeama de lamaie
  • coriandru/patrunjel/menta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti libanezi:

Se curata castravetii, se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs zeama din ei. Se taie marunt cativa catei de usturoi si se amesteca cu putina zeama de lamaie. Se incorporeaza usturoiul astfel pregatit in cateva linguri de iaurt. La urma se amesteca iaurtul cu castravetii si cu frunze de coriandru, de patrunjel sau de menta maruntite fin.

 

RETETA IN IMAGINI

Castraveti libanezi-0
Castraveti libanezi-1
Castraveti libanezi-2
Castraveti libanezi-3

COMENTARII (6)

oana_d 1

20.11.2010, 07:30

Pofta buna, fetelor merg sa mai pregatesc cate ceva

Bucataras, ma bucur ca avem, oarecum, in comun orasul meu natal e un oras frumos si curat, merita sa revii pentru aerul lui de munte.

Rux 1

20.11.2010, 09:16

Grozav seamana cu tzatziki

oana_d 1

22.11.2010, 17:40

Seamana, doar ca am reteta scrisa de prin anii '80 de printr-un calendar sau almanah

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20