Castraveti murati de vara

de aziz in Muraturi, 3 Aug 2011 | 2921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti cantitatea depinde de recipientul in care ii veti pune la murat
  • apa fiarta si racita putintel ,calda
  • o lingura de sare  gruhjoasa pentru fiecare litru de apa
  • marar verde sau flori de marar pot fi si uscate
  • un catel doi de usturoi
  • ardei iute verde
  • sfecla rosie
  • morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati de vara:

 Se spala si se taie capetele castravetilor.Asezam pe fundul borcanului marar, usturoi ,felii de ardei iute,felii de morcov si sfecla rosie.Asezam apoi castravetii ,in pozitie de drepti :)),printre care vom pune betisoare de morcov si sfecla apoi deasupra din nou marar ,usturoi,felii de morcov,o felie mare de sfecla rosie si ceva ardei iute.Apa se amesteca cu sarea si se toarna deasupra pana acopera tot.Eu pun folie de plastic si apoi capacul .Punem borcanul sau borcanele la soare o zi doua apoi le bagam in casa ,in functie de cat de acri vii doriti, ii mai lasati la temperatura camerei sau ii bagati in frigider.

 

TIPS-URI

1

  Puteti pune in acelasi timp si un borcan fara sfecla rosie ,pe farfurie vor arata minunat in doua culori....Sa aveti pofta!!!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Castraveti murati de vara 118888
retete culinare - Castraveti murati de vara 118889
retete culinare - Castraveti murati de vara 118891

COMENTARII (22)

Corinuta 1

04.08.2011, 22:39

hiii! ce culoare turbata au!

aziz 1

08.08.2011, 22:10

lili

aziz 1

08.08.2011, 22:11

iii, corina tu esti sparieta fata?!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55