Catina cu miere, la borcan - pt imunitate si vitamina C

de cristinne in Conserve, 30 Sep 2010 | 137304 vizualizari

COMENTARII (12)

kamy 1

30.09.2010, 15:34

asta da...sanatate curata

silvi0ara 1

30.09.2010, 18:16

Intradevar,o sursa inepuizabila de vitamine naturale.

Rocsi 1

30.09.2010, 19:51

am auzit k e roarte buna pentru imunitate catina ,ca are multa vitamina C

adriana_bobu 1

30.09.2010, 20:42

ma bucur ca am aflat acest mod de a pastra catina pentru mai mult timp....o sa fac si eu aceasta combinatie....

Laly 1

01.10.2010, 23:51

Ce de vitamine are

costy1969 1

03.10.2010, 12:23

de regula se lasa la macerat timp de 7 zile,in fiecare zi mesteci cu o lingura de lemn si sfarami un pic boabele,iar dupa astea 7 zile le poti consuma.se pastreaza in borcan de sticla si se mesteca numai cu lingura de lemn.dar atentie lingura sa nu o folosim la mancaruri,pentru ca o sa imprumute gustul.reteta este buna,dar trebuie sa dai si din secrete,asa e normal.

cristinne 1

03.10.2010, 20:55

da.. asa e costy, eu stiam de 10zile de macerat.. dar nu am mentionat.... o sa editez la tipsuri pt mai multa siguranta. thx!

PS: ups..asta cu lg de lemn nu prea am tinut-o eu am bagat lingura de inox in primul borcan, cu aia iau in fiecare dimineata E ASA GRAV

raluxas 1

18.11.2010, 20:18

am primit si eu un borcanel cu miere 3/4 si boabe de catina daor un sfert...oare nu are aceleasi proprietati ?

adry88 1

17.10.2011, 21:18

dap chiar k e buna pentru sanatate

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri