"Caviar" de dovlecel si roșii uscate

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2015 | 3203 vizualizari

 

Simplu si bun .... o reteta cu numai 2 ingrediente !
Salata de vinete - "caviar d'aubergines" in frantuzeste este salata mea preferata.
Este a 2a oara cand incerc cu dovlecel. De data asta sunt convinsa, este la fel de delicioasa si mult mai usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de 300 g
  • 4 felii de roșie uscata în ulei de măsline
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • boia de ardei dulce
  • sare, piper, cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Caviar" de dovlecel si roșii uscate:

Coaceți dovlecelul la aburi 10 minute taiat cuburi sau felii.

Eu l-am gatit  cu  Microccok Tupperware .

Se curata partial si se taie în felii destul de groase.

Se pune in Microcook, se presara deasupra cimbru, sare si piper,  se adaugă 40 ml de apă.

Se da la microunde pentru 6 minute la 620 W.

Lasam sa se odihneasca 5 minute, fără sa deschidem apoi il punem într-o strecurătoare.

Așteptați sa se racească un pic, apoi se mixeaza cu rosiile uscate si boia de ardei. 

Condimentam si dam la rece pentru cateva ore.

Se servește rece pe pâine proaspata sau prăjită .

Pofta Buna !!!!!

TIPS-URI

1

lasati un pic de coaja pentru aspect si culoare

Daca ti-a placut reteta noastra ""Caviar" de dovlecel si roșii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

deyutzky 1

10.08.2015, 22:14

mmmm ce bine arata

anca_rm 1

11.08.2015, 08:13

ce reteta interesanta , imi place

Rocsi 1

12.08.2015, 21:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci si zucchini