Ce putem face din nuci/seminte? Lapte simplu sau cremos cu fructe

de Adinuta in Vegan / Raw vegan, 13 Apr 2010 | 11310 vizualizari

COMENTARII (20)

ana 1

13.04.2010, 14:19

wow adina ce bunatati ai facut ,cat de fain arata Felicitari!

Adinuta 1

13.04.2010, 14:27

multumesc, Ana!

luminita20_2006 1

13.04.2010, 14:38

adinuta...da ti-a mai ramas ceva din bunatatile astea poposec pe la tine...foarte fain arata...ce sa mai

mihaelar63 1

13.04.2010, 14:40

nota maxima pentru eleganta preparatului si a prezentarii eu vreau din toate trei , ce sa fac ?arata prea bine

Miha 1

13.04.2010, 15:00

Frumos prezentat Adinuto, frumos. Ce inseamna apa pura?

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 15:05

super, super

Adinuta 1

13.04.2010, 15:10

luminita, iti dau, cum sa nu!!

Adinuta 1

13.04.2010, 15:11

mihaelar63, ti-as da cate un pic din fiecare! si mie mi-au placut toate

Adinuta 1

13.04.2010, 15:13

miha, uite-asa te-am prins ca nu ai citit reteta ca am scris ca prin apa pura inteleg plata, cumparata... sau daca aveti filtru la robinet si stiti ca e buna, puteti pune si de aia. Dar cum la reteta aceasta nu se fierbe, eu nu am pus de la robinet. In Varsoviai e lucru stiut ca nu e buna deloc de baut nici in Bucuresti nu prea era.

Rocsi 1

13.04.2010, 15:18

ce bine arata

Oana 1

13.04.2010, 15:25

Suuuper

Miha 1

13.04.2010, 15:53

O citisem dar ma gandeam ca poate mai scoti vreun secret din maneca.

Adinuta 1

13.04.2010, 16:16

multumesc fetelor!! miha, am modoficat si la ingrediente, sa fie mai clar restul de secrete nu le dezvalui

ionix 1

13.04.2010, 16:20

la favorite... e de executat

Adinuta 1

14.04.2010, 12:26

ionixule, sa-mi zici cum ti-a iesit

epurasha2bb 1

14.04.2010, 12:48

ionix 1

14.04.2010, 21:35

saptamana viitoare am programat... asa ca o sa-ti spun in curand

Brindusa 1

14.04.2010, 23:39

si mie imi place

lira 1

13.07.2010, 09:45

Super faine pozele, eu am facut ceva de genul, tot cu tehnica aceea de stors prin tifon.... lapte de cocos, a iesit foarte fin, cremos..

elena1988 1

08.02.2011, 10:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Superfood Cookies - dulcele raw al sportivului