Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 11 Apr 2013 | 14402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 fleici ceafa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel rosu( verde)
  • 4 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor:

Feliile de ceafa le condimentam cu sare ,piper si cimbru pe ambele parti,apoi se lasa deoparte.

Ceapa se taie julien ,morcovul rondele  si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Punem ceafa in tava, printre bucatile de ceafa  punem fasii de ardel rosu (verde),adaugam niste catei de usturoi striviti cu cutitul (cu lama) .

Tava se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute,intorcand ceafa pe ambele parti pentru a se rumeni putin.

Dupa cele 20 minute  adaugam cana de vin si cana de suc de rosii si lasam la 180 grade pentru 100 minute .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:18

Desi nu sunt mare consumatoare de carne (nu mi-a placut de mica), parca as manca asa ceva. Am o intrebare: In primele 20 minute lasam doar carnea simpla, cu ceapa si morcovii si putin ulei? Nu adaugam apa sau altceva? Vreau sa fac si sa fiu sigura ca nu gresesc

COSTEO 1

12.04.2013, 18:35

Punem putin ulei adica ungem tava si o cescuta de apa.

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 19:09

Aha, deci si putina apa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor