Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

de Bya Ralu in Porc, 29 Apr 2014 | 1420 vizualizari

 

Am pregatit o reteta speciala, pt reteta nr 600 :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ceafa de porc
  • cateva frunze de leurda
  • 1 mana de nuci
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir,piper alb
  • condimente italienesti pentru cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600:

Ceafa de porc se pune la marinat cu toate condimentele,uleiul de masline si vinul alb,se lasa 1 zi la marinat in frigider.

Frunzele de leurda,,impreuna cu nuciile se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine pana se maruntesc.

Se pune cateva linguri din compozitia mixata pe o folie de aluminiu,se aseaza carnea deasupra,si repetam procedura,carnea trebuie sa fie acoperita pe ambele parti cu leurda si nuci.

Se inchide folia se pune intr-o tava impreuna cu sosul format de la carnea marinata,putina apa si se da la cuptor pentru circa 1 ora,se scoate din folie si se da iar la cuptor pentru inca 1 ora.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez

2

Carnea nu trebuie sa fie arsa,nu trebuie sa fie nici in sange,dar poate avea o culoare usor rozalie,e foarte gustoasa

RETETA IN IMAGINI

Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600-0
Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600-1
Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600-2
Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600-3
Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600-4

COMENTARII (82)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:38

Ce culori, ce arome!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

01.05.2014, 22:37

adriana

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:43

ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!