Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane

de dariadeea in Porc, 24 Iun 2013 | 6406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ceafa de porc
  • 700 g legume mexicane
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • delicat legume,condimente carne de porc la gratar
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane:

Ceafa de porc am portionat-o in 3 portii ,am batut-o cu ciocanul de snitele.Usturoiul l-am pisat foarte bine,l-am amestecat cu 2 linguri de ulei de masline si cu o lingura de condimente pentru carne de porc.Am uns carnea si am am pus-o pe un platou pe care l-am acoperit cu folie si l-am lasat la frigider 1 ora.

Intr-o oala am pus 3 linguri ulei de masline,am adaugat ceapa tocata cat mai marunt ,am lasat un pic sa se caleasca apoi am adaugat amestecul de legume ,am pus apa foarte putina( pentru ca fierb foarte repede) si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fost aproape gata am pus un pic de delicat de legume de la secretul gustului.

Ceafa am facut-o pe gratar.Am servit cu amestecul de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise