Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Daca vreau sa vad zambete pe felele familiei mele le gatesc asa ceva !!!
Se spala ceafa si se pune intr-o cratita cu ulei incins, se intoarce pe toate partile carnea pentru a se inchid porii si sucul sa ramana in interiorul cefei .
Adaugam ketchupul , sare , piper , boia si ceapa , usturoiul si ardeiul taiate marunt , punem si o cana de apa , acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba incet aproximativ 40 de minute .
Intepam ceafa cu furculita si daca intra usor in carne scoatem ceafa si o taiem felii la grosimea dorita , le asezam intr-o tava .
Legumele le facem pasta cu ajutorul blenderului si le desertam peste feliile de ceafa in tava si un pahar de vin .
Incalzim cuptorul si introducem friptura la temperatura de 200 grade pana capata carnea o crusta rumena , aproximativ 20 de minute .
Se serveste cu piure de cartofi si salata de rosii si castraveti sau cu muratura preferata .
Pofta buna !!!!
1
Asfel pregatita friptura este delicioasa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult