Ceafa fragezita

de Maria68 in Porc, 28 Iun 2012 | 5586 vizualizari

 

E vremea gratarelor incinse!!!!
Daca iesim la iarba verde, nu inseamna ca suntem condamnati sa servim doar sandvisuri facute in graba! Putem sa pregatim si gratare delicioase, alaturi de cei dragi!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 500 ml bere
  • o lamaie
  • o lingura boia,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa fragezita:

Intr-un vas turnam berea  si adaugam lamaia taiata felii, precum si boiaua, sarea si piperul. Se pune carnea in acest amestec si se lasa  la rece pentru 30 de minute ca sa se marineze.

Carnea bine stearsa de marinata in care a stat, se pune pe gratarul incins ( eu pana una alta am folosit gratarul pentru aragaz), pe care il ungem cu grasime de orice fel. Bucatile de carne se intorc destul de des pe gratar, iar cand s-au rumenit  se scot de pe gratar.Ceafa fragezita o puteti servi alaturi de orice garnitura doriti, dar obligatoriu alaturi de o bere rece!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa fragezita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

29.06.2012, 12:22

Faina tare varianta de marinare!

maslinutza 1

08.07.2012, 20:32

ce bine arata...de revista

mihaelar63 1

31.07.2012, 14:59

Maria am fragezit cu bere , carnea pentru frigarui . multumesc pentru idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci