Ceafa si pastrama de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 26 Mai 2016 | 12536 vizualizari

 

Baietii ratacitori au venit acasa, ca m-au lasat destul singura, asa ca am prestat leguma preferata a familionului....

 

INGREDIENTE

  • 3 cefe de porc condimentate ( piper,sare, cimbru)
  • 2 bucati de pastrama de porc
  • 7-8 fire usturoi verde
  • sare
  • cimbru
  • 100 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si pastrama de porc la cuptor:

Cefele le-am condimentat si le-am lasat cca o ora la frigider, pastrama de porc era deja condimentata. Am luat o tava, am pus hartie de copt, am asezat usturoiul verde  in tava, cimbru, sare, ulei si 2 cesti cu apa, peste am pus gratarul tavii, am asezat carnea si am stropit-o cu putin ulei. Am dat tava la cuptorul preincalzit, am redus focul la mediu, 30 min pe o parte, 30 min pe cealalta parte.Cand s-a rumenit am scos carnea din tava, am asezat usturoiul peste si am stropit cu zeama din tava. Am servit cu cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si pastrama de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

AndrutzaP 1

27.05.2016, 09:22

O minunatie!!!

Rocsi 1

27.05.2016, 20:37

Astea imi plac si mieeee

Rahela Velicu 1

30.05.2016, 10:40

ce bunatate aici!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel