Ceafa si pastrama de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 26 Mai 2016 | 3284 vizualizari

 

Baietii ratacitori au venit acasa, ca m-au lasat destul singura, asa ca am prestat leguma preferata a familionului....

 

INGREDIENTE

  • 3 cefe de porc condimentate ( piper,sare, cimbru)
  • 2 bucati de pastrama de porc
  • 7-8 fire usturoi verde
  • sare
  • cimbru
  • 100 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si pastrama de porc la cuptor:

Cefele le-am condimentat si le-am lasat cca o ora la frigider, pastrama de porc era deja condimentata. Am luat o tava, am pus hartie de copt, am asezat usturoiul verde  in tava, cimbru, sare, ulei si 2 cesti cu apa, peste am pus gratarul tavii, am asezat carnea si am stropit-o cu putin ulei. Am dat tava la cuptorul preincalzit, am redus focul la mediu, 30 min pe o parte, 30 min pe cealalta parte.Cand s-a rumenit am scos carnea din tava, am asezat usturoiul peste si am stropit cu zeama din tava. Am servit cu cartofi prajiti.

 

RETETA IN IMAGINI

Ceafa si pastrama de porc la cuptor-0
Ceafa si pastrama de porc la cuptor-1
Ceafa si pastrama de porc la cuptor-2
Ceafa si pastrama de porc la cuptor-3
Ceafa si pastrama de porc la cuptor-4
Ceafa si pastrama de porc la cuptor-5
Ceafa si pastrama de porc la cuptor-6

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

AndrutzaP 1

27.05.2016, 09:22

O minunatie!!!

Rocsi 1

27.05.2016, 20:37

Astea imi plac si mieeee

noiinbucatarie 1

30.05.2016, 10:40

ce bunatate aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20