Ceai de leustean

de Mitinita in Bauturi, 17 Dec 2010 | 8706 vizualizari

 

Probabil o sa ai aceeasi reactie pe care am avut-o si eu,de o totala nedumerire. Sa fi gresit autoarea,ma gandeam...cine a mai auzit de ceai de leustean.Totusi ,l-am incercat si surpriza,surpriza,mi-a placut. Unde mai pui ca e si bun pentru pietre la rinichi,dureri in gat,dureri menstruale,migrene.Incearca-l,s-ar putea sa-ti placa si tie.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita frunze de leustean uscate
  • 1 cana de apa fierbinte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai de leustean:

Se toarna apa peste leustean si se lasa 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai de leustean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Mitinita 1

17.12.2010, 21:07

mie chiar mi-a placut.am folosit leustean uscat,se gaseste la plic.

lili2010 1

23.03.2011, 11:08

Este foarte bun pentru colici intestinale !
E putin amarui...dar cand "te face bine"...nu mai conteaza !

mirela_chicago 1

31.05.2011, 04:59

SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE CA IMEDIAT INCEP SA BEAU CEAI DE LEUSTEAN POATE MA FAC BINE ...,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ceai cu "Maramieh" - Ceai cu Salvia officinalis