Champignon al ajillo

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2016 | 1029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci champignon
  • 2 catei usturoi
  • 6 linguri parmezan
  • 4 linguri pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon al ajillo:

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.Acestea din urma, se toaca marunt . 

Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim mai intai usturoiul curatat si lasat intreg. Cand acesta a prins culoare, il scoatem din tigaie si il aruncam. 

Adaugam piciorusele tocate ,presaram sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 7-8 minute. 

Inchidem focul si adaugam in tigaie pesmetul ,parmezanul si patrunjelul tocat (optional - eu nu am avut de aceasta data) .

Amestecam totul foarte bine si umplem cu acest amestec palariile ciupercilor. 

Asezam ciupercile umplute intr-o tava pentru cuptor,turnam putin ulei de masline si le coacem la 180 grade pentru 20-25 minute. 

Se servesc imediat ! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Champignon al ajillo 447482
retete culinare - Champignon al ajillo 447483
retete culinare - Champignon al ajillo 447484
retete culinare - Champignon al ajillo 447485
retete culinare - Champignon al ajillo 447486

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

11.09.2016, 19:21

ancutsa 1

19.09.2016, 16:24

Mi-au placut mult!

Andreea Caroline 1

25.09.2016, 13:48

Ancutsa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L