Chantilly ananas

de Doralinda in Dulciuri, 31 Dec 2012 | 1147 vizualizari

 

E un desert care il ador mai ales vara, ptr ca e foarte racoritor! Dar se potriveste si la o masa de sarbatoare! Nu as putea zice ca e o salata de ananas, sincer, nu stiu cum as putea descri-o, dar cert e......e foarte gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg iaurt grecesc
  • 500 gr smantana
  • 6 linguri zahar pudra
  • 100 cca migdale nesarate
  • 2 cutii de ananas rondele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chantilly ananas:

Migdalele le punem in putina apa fiarta si le lasam cam 15 min ptr a se inmuia si sa fie mai usor sa le decojim. Apoi, decojite, le prajim putin, cat sa aiba gust de rajit si o culoare mai inchisa. Le lasam sa se raceasca apoi le dam prin mixer ptr a obtine nu chiar pudra, ceva mai grosut. Amestecam cu mixerul, smantana si zaharul cca 10 min,  turnam iaurtul dar amestecam usor cu o furculita, apoi adaugam si ananasul care l-am taiat in bucatele mici. Presaram deasupra la chantilly migdalele prajite!

P.S. Eu am uitat sa iau 2 cutii de ananas, din aceasta cauza nu se vede mult ananas in poza mea!

 

TIPS-URI

1

Indicat e, ca dupa ce ati taiat ananasul, sa il lasati cateva minute in strecuratoare.

RETETA IN IMAGINI

Chantilly ananas-0
Chantilly ananas-1

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (29)

Doralinda

Doralinda 1

03.01.2013, 18:24

Eduard

ANNA_46

ANNA_46 1

07.01.2013, 02:29

Super , imi place mult combinatia , am mai gasit ceva ptr. colectie

Doralinda

Doralinda 1

07.01.2013, 02:43

Multumesc anna ptr incredere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!