Chec 3 culori

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 23 Oct 2015 | 4889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar de iaurt de 125ml
  • cu paharul de iaurt se masoare urmatoarele ingrediente:
  • 1 pahar de ulei
  • 2 pahare de zahar
  • 3 pahare de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • vanilie dupa gust
  • coaja rasa de la o jumatate de portocala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec 3 culori:

punem intr-un bol ouale, iaurtul, uleiul, zaharul, faina si praful de copt. Amestecam toate ingredientele, apoi impartim compozitia in 3 parti egale, in care intr-una punem 2 lingurite de cacao, in cealalta coaja rasa de la o jumatate de portocala, si in cealalta parte vanilie dupa gust.

Se unge cu margarina o tava de cozonac mica, prima data punem compozitia cu cacao, apoi cea cu vanilie, iar la final cea cu portocala. Checul se coace timp de 45 de minute la 180C.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec 3 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

-Licurici- 1

24.10.2015, 20:04

Rocsi 1

24.10.2015, 21:07

Foarte bun si pufos!

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 09:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri cu dulceata de gogonele