Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
8 oua
2 cana zahar
2 cana faina
8 linguri lapte
8 linguri ulei
1 praf de copt
coaja de lamaie si portocala
2 linguri cacao
vanilie
sare
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu putina sare .Apoi se adauga zaharul si mirosurile. Tot aici punem si laptele . Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si apoi se toarna peste albus . Faina o amestecam cu praful de copt si o turnam in ploaie peste crema. Separat scoatem 1/4 din crema si amestecam cu cacao.
Punem in tavi alternand 2 linguri crema alba si 1 lingura crema cu cacao. Coacem checurile la foc mediu pana sunt crescute si rumene. Faceti testul cu scobitoarea.
Se lasa apoi la racit si se feliaza.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult