Chec aperitiv

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 52578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 carnaciori oltenesti
  • 2 ardei grasi rosii
  • 150-200 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 150-200 g sunca de Praga(sau orice alta sunca)
  • 500 g faina
  • 6 oua
  • 5-6 linguri ulei
  • 400-500 ml lapte
  • 2 rosii
  • 1 praf de copt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate, carnaciorii taiati , ardeiul gras taiat si el cubulete, cascavalul ras si amestecam usor pentru a nu se sfarama maslinele.

Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.

Dam rosiile prin razatoare , amestecam cu putin cascaval ras si turnam deasupra compozitiei.

Dam la cuptor si coacem  circa 40-45 min. dupa care scoatem, lasam sa se raceasca si apoi taiem .

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 51140
retete culinare - Chec aperitiv 51141
retete culinare - Chec aperitiv 51142
retete culinare - Chec aperitiv 51143
retete culinare - Chec aperitiv 51144
retete culinare - Chec aperitiv 51145
retete culinare - Chec aperitiv 51146
retete culinare - Chec aperitiv 51147
retete culinare - Chec aperitiv 51148
retete culinare - Chec aperitiv 51149
retete culinare - Chec aperitiv 51150
retete culinare - Chec aperitiv 51151

COMENTARII (46)

Isabbela18 1

16.03.2014, 17:41

Buna, copozitia toata se amesteca cu mixerul sau numai la inceput cand se pune faina,ouale,laptele,si praful de copt.Multumesc.Astepr raspuns.

gabymady 1

10.12.2014, 23:10

Interesant bvo

nirolf 1

20.10.2016, 18:06

Timpul de coacere este trecut in reteta dar temperatura nu.Cu sunca de praga ce facem?este trecuta in ingrediente dar in reteta nu?cind se pune in compozitie?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: