Chec aperitiv

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 70234 vizualizari

COMENTARII (46)

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:59

Cand ai facut si nu mi-ai dat si mie Ina..................

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 21:00

Ma bucur ca iti place Sylvia...........si tu ai facut o gramada de bunaciuni.............

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 21:01

Madi, pup...............

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 21:01

Pup,Rocsi............

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 21:01

Asa este Mimmi..............

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 21:02

Fac pachetul Nadina?..................

Bunica 1

16.09.2010, 21:47

A mai ramas o feliuta ? Arata asa de bineeee ! Direct la favoriteeeee

Teo 1

16.09.2010, 22:41

sunt asa de aspectuoase - checurile -aperitiv si mereu te scot din incurcatura mie tare imi plac !

yafa 1

16.09.2010, 22:49

Trebuie sa fie o grozavenie, arata asa de frumos!tare as papa si eu!

biancas76 1

16.09.2010, 23:33

Super retata

Bucataras Medi 1

17.09.2010, 12:23

Buni ,pai nu stii ca eu pastrez pentru tine................

Bucataras Medi 1

17.09.2010, 12:24

asa este, ai perfecta dreptate Teo...............

Bucataras Medi 1

17.09.2010, 12:24

Yafa , nu vii la o feliuta?...............

Bucataras Medi 1

17.09.2010, 12:24

Multumesc,Bianaca.............

vero_closca 1

17.09.2010, 15:40

Bucataras Medi 1

18.09.2010, 16:13

Vero, iti place?..................

TimofteAR03 1

18.07.2013, 19:16

yami yami ce gustos pare trebuie incercat.

babi5 1

19.07.2013, 08:41

tare bun

Isabbela18 1

16.03.2014, 17:41

Buna, copozitia toata se amesteca cu mixerul sau numai la inceput cand se pune faina,ouale,laptele,si praful de copt.Multumesc.Astepr raspuns.

gabymady 1

10.12.2014, 23:10

Interesant bvo

nirolf 1

20.10.2016, 18:06

Timpul de coacere este trecut in reteta dar temperatura nu.Cu sunca de praga ce facem?este trecuta in ingrediente dar in reteta nu?cind se pune in compozitie?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv