Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2010 | 13812 vizualizari

 

din vara vreau sa il tot fac si de abea acum am ajuns sa-l fac :))),este delicios atat cald,cat si rece,completeaza foarte bine un platou de aperitive....

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia galben,
  • 1ardei capia rosu,
  • 2fire ceapa verde,
  • 200gr muschi tiganesc(sau sunca presata,muschi file,jambon),
  • 250gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 3linguri faina,
  • 1lingura pesmet,
  • 4oua,
  • 4linguri smantana,
  • sare,piper,
  • 1conserva ciuperci felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem la scurs ciupercile.

Taiem ceapa verde rondele.

Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.

Taiem cubulete muschiul tiganesc.

Radem telemeaua si cascavalul.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si ceapa verde,muschiul tiganesc.Omogenizam bine.

Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.

Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv-0
Chec aperitiv-1
Chec aperitiv-2
Chec aperitiv-3
Chec aperitiv-4
Chec aperitiv-5
Chec aperitiv-6
Chec aperitiv-7
Chec aperitiv-8
Chec aperitiv-9
Chec aperitiv-10
Chec aperitiv-11
Chec aperitiv-12

COMENTARII (70)

Adinacarla

Adinacarla 1

11.02.2011, 13:42

arata super...la favorite cu el...

Sandie

Sandie 1

18.03.2012, 14:01

Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.

ela

ela 1

18.03.2012, 21:11

Sandie,multumesc pentru aprecieri,chiar este o idee buna sa pui hartie de copt pe fundul tavii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!