Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2010 | 23376 vizualizari

COMENTARII (70)

ramonapac 1

27.12.2010, 19:51

Pare a fi tare bun. Ar fi fost de folos si-un indiciu referitor la temperatura!

Sylvia 1

27.12.2010, 21:35

Sarbatori fericite, superba mancare

ela 1

27.12.2010, 22:50

Sylvia

ela 1

27.12.2010, 22:52

Ramonapac te referi la temperatura la care coci aperitivul,trebuie lasat la foc potrivit,timpul depinde de cuptorul fiecaruia,pana devine auriu,cel mult 50minute,cel mai bun timp este intre 40 si 50minute,maxim

ela 1

27.12.2010, 22:53

Silvioara

ramonapac 1

28.12.2010, 09:38

Aha... multumesc mult pentru promptul raspuns. O sa-l incercam, probabil, maine, fiindca poimaine avem invitati la masa si tocmai bine ne prinde aceasta reteta noua.

Salutari si multumiri inca o data!

ela 1

28.12.2010, 10:08

Ramonapac,sa il lasi neaparat sa se raceasca in forma cel putin 30min,chiar o ora si de abea apoi sa il tai,altfel se sfarama,cu cat il lasi mai mult sa se raceasca cu atat mai frumos se taie

ramonapac 1

28.12.2010, 10:29

Multumesc pentru sfat - o sa-l pun in aplicare.

ela 1

28.12.2010, 10:49

DIANA B 1

28.12.2010, 11:10

Ce bine si bun mi-a iesiiit ... ms de reteta

ela 1

28.12.2010, 11:49

Onesta,ma bucur ca ti-a placut,si mie mi-a placut la nebunie,il fac si de revelion,cu ceva ingrediente in plus

zaharia_mihaela2005 1

28.12.2010, 14:28

ela 1

28.12.2010, 14:50

Mihaela

ramonapac 1

28.12.2010, 20:32

Ela, ce se intampla cu galbenii stransi?
I-am descoperit de curand si nu-mi pot imagina ce rost au...?

ela 1

28.12.2010, 23:20

Ramonapac,galbenii se acumuleaza postand retete si articole,facand comentarii la retete,iar cu acesti galbeni poti cumpara virtual produse din camara bucatarasilor http://www.bucataras.ro/camara/ de aici

ramonapac 1

29.12.2010, 10:22

Ah, da. Acum m-am lamurit. Multumesc.

ela 1

29.12.2010, 10:24

cu placere

Adinacarla 1

11.02.2011, 13:42

arata super...la favorite cu el...

Sandie 1

18.03.2012, 14:01

Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.

ela 1

18.03.2012, 21:11

Sandie,multumesc pentru aprecieri,chiar este o idee buna sa pui hartie de copt pe fundul tavii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza