Chec aperitiv

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2011 | 2966 vizualizari

 

mi era o pofta...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri faina
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • 150 gr de parizer
  • 150 gr muschi tiganesc
  • 100 gr telemea
  • cateva felii de branza brie
  • 100 gr masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • 6 ciuperci chompignions
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se amesteca ouale cu smantana si cu faina .Se pune vegeta si piper dupa gust dupa care se adauga parizerul taiat cubulete,muschiul tiganesc taiat cubulete,ardeiul kapia tocat,maslinele taiate feliute,branza telemea,ciupercile taiate cubulete si frunzele de patrunjel tocate.Se amesteca si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra se pun felii de branza brie si se da la cuptor pentru 45 de minute .Se face testul cu scobitoarea si daca e gata se opreste focul .Se serveste rece sau calda .eu am papat calda.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 92557
retete culinare - Chec aperitiv 92558
retete culinare - Chec aperitiv 92559
retete culinare - Chec aperitiv 92560
retete culinare - Chec aperitiv 92561

COMENTARII (15)

Rux 1

19.03.2011, 15:33

Delicios

marcela1979 1

21.03.2011, 12:00

multumesc luk,ruxi

ExploraCuisine 1

23.03.2011, 05:03

Ioi ce pofta mi-e si mie acum, la ora 11 pm

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55