Chec aperitiv (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 9035 vizualizari

COMENTARII (14)

madi_marin 1

23.01.2010, 15:11

e interesant. mi-ar fi placut sa-l vad si taiat....

Adinacarla 1

23.01.2010, 20:00

pun acum si taiat...in cateva minute

Teo 1

23.01.2010, 21:44

Adina ,arata f. f. bine ,o idee grozava!

mihaelar63 1

23.01.2010, 22:49

ce bineee arata in sectiune !!!!
tot ma feresc de retete cu oua batute , mi-e teama ca nu ar creste , acum dupa ce am citit toata reteta sa stii ca il incerc . [ar trebuii sa treci platoul cu checul taiat ca imagine principala ]

Adinacarla 1

23.01.2010, 23:28

Multumesc..ma bucur ca a fost pe plac reteta.
Mihaelar63....abia astept sa-mi spui daca ai incercat-o.

Bucataras 1

24.01.2010, 01:04

La multi ani Adina! Tie si sotului, daca am inteles bine sinteti nascuti in aceeasi zi, nu? Tot ce va doriti!

mihaelar63 1

24.01.2010, 01:31

ce frumos !!! un buchet de flori imaginar din partea mea si o sampanie sa o bei cu sotul .
L a multi ani !!!

madi_marin 1

24.01.2010, 09:04

mmm....arata foarte frumos sectiunea. bravo. imi place.....trec reteta la favorite si o prestez cat de curand

ala_oancea 1

24.01.2010, 10:59

Arata super ! Bravo

Adinacarla 1

24.01.2010, 14:49

Multumesc de aprecieri, urari si de vorbe frumoase.
Da Bucataras sunt nascuta in aceeasi zi si luna cu sotul meu doar anul difera el este putin mai mare.

ala_oancea 1

29.01.2010, 20:38

Chiar acuma l-am scos din cuptor ! Mama ... ce bine miroase Eu am folosit masline verzi, porumb si 3 carnati oltenesti. Abia astept sa se raceasca sa-l gust ...

Adinacarla 1

30.01.2010, 14:57

te astept si cu celelalte pareri

ala_oancea 1

30.01.2010, 17:28

A iesit super bun A mai ramas doar o feliuta mica ... dar dispare si asta in curand Multumesc pentru reteta

Adinacarla 1

30.01.2010, 20:53

ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti