Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
reteta este dupa reteta postata de bucatarasul Dragos, putin schimbata...
Intr-un bol se pun cele 5 oua si se bat bine. Se adauga treptat faina, pentru a nu face cocoloase, si smantana amestecand bine pentru a se omogeniza. Se adauga salamul taiat cubulete, ardeii taiati cubulete, gogosarul taiat cubulete, ceapa taiata cubulete, mararul si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca bine si se pune sare si piper, dupa gust.
Intr-o tava de chec se aseaza hartie de copt si se pune compozitia.
Mie mi-au iesit doua checuri.
Se da la foc mediu circa 45-60 min, depinde de cuptor. Se scoate pe un prosop de bumbac.
Va sfatuiesc sa asteptati sa se raceasca pentru a se taia mai bine.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult