Chec aperitiv

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 6256 vizualizari

 

Pentru ca am mai ramas cu ceva carne tocata de la rulada prezentata anterior (Rulada de pui cu porc si stafide),m-am gandit sa fac un chec aperitiv in care sa folosesc si acea carne,plus o gramada de alte ingrediente bune si la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 400 gr carne tocata (vita+porc)
  • 7 oua
  • 300 gr branza afumata
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri faina alba
  • 10 masline taiate marunt
  • 4 ardei iuti rosii
  • piper sichuan
  • 150 ml iaurt
  • 50 gr fasole verde
  • sare,curry,nucsoara,cuisoare macinate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Carnea tocata am aromatizat-o cu cuisoare,nucsoara,piper sichuan,curry,sare si am pus-o la foc iute intr-o tigaie unde am rumenit-o putin.

Ouale le-am spart intr-un castron mai mare,le-am batut bine pana s-a facut o spuma,apoi am adaugat iaurtul,faina,branza rasa si am omogenizat foarte bine toata compozitia,maslinele,ceapa verde,usturoiul tocat marunt,ardeii iuti rosii,fasolea verde si compozitia astfel obtinuta am pus-o in 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt pe care mai apoi le-am dat la cuptor la foc moderat pana checul s-a rumenit frumos deasupra.

Am scos checurile din cuptor si le-am lasat in tavi sa se raceasca complet pentru a le putea taia fara sa le rup.

Puteti incerca in orice varianta va place acest chec aperitiv,este gustos si cred eu ca e o idee buna si pentru un mic dejun dar si pentru o cina rapida.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 283226
retete culinare - Chec aperitiv 283229
retete culinare - Chec aperitiv 283231
retete culinare - Chec aperitiv 283232
retete culinare - Chec aperitiv 283234
retete culinare - Chec aperitiv 283235

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

08.12.2013, 20:20

tanyapatap 1

08.12.2013, 20:21

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29