Chec aperitiv

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 1376 vizualizari

 

Tot am vazut pe site chec'uri aperitiv si am spus sa fac si eu unul cu ce am prin frigider , si a iesit pufos si foarte gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • carne de pui ( o pulpa , un spate , fierte si prajite )
  • ficat de pui ( 5 bucati , fierte si prajite 5 minute )
  • branza de vaca ( nu era sarata , am pus 1 lingura de sare si am sfarmat'o )
  • cascaval afumat ( am razuit peste )
  • ciuperci ( jumate de borcan , era mic al meu , am pus deasupra , erau ciuperci taiate )
  • 7 oua ( de casa , sunt mult mai bune , si galbene )
  • jumatate lg sare
  • un varf lg piper
  • 4 jumate linguri faina
  • masline pentru ornat
  • un plic praf de copt
  • un ardei rosu ( spalat, taiat rondele )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam galbenusurile de albusuri, albusurile le mixam impreuna cu sarea, galbenusurile le amestecam cu faina si praful de copt, amestecand bine.

Carnea, ficatul, branza, ardeiul le punem in blender si lasam 50 de secunde.

Incorporam amestecul in cel de albus cu galbenus si mixam aprox 40-50 secunde.

Pregatim o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt si punem amestecul , presaram peste ciuperci , razuim cascaval afumat si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-40 de minute pana trece testul cu scobitoarea!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si afumatura , dar atunci nu se mai foloseste cascaval afumat , al meu avea o aroma puternica!

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv-0
Chec aperitiv-1
Chec aperitiv-2
Chec aperitiv-3
Chec aperitiv-4
Chec aperitiv-5
Chec aperitiv-6
Chec aperitiv-7
Chec aperitiv-8

COMENTARII (7)

pity19 1

08.05.2014, 15:16

Va multumesc!

Panacris 1

08.05.2014, 18:11

Rocsi 1

08.05.2014, 20:00

Este tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04