Chec aperitiv

de Irina in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 10004 vizualizari

 

Printre preferatele mele se afla tartele sau checurile cu legume. Obisnuiesc destul de des sa combin legumele de prin frigider si de fiecare data iese o gustare delicioasa si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 100 g cascaval Delaco
  • cateva fire de loboda
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Am spalat toate legumele.

Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri.

Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete.

Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,

Cascavalul l-am dat pe razatoare.

Am pus legumele impreuna cu cascavalul, verdeturile si ouale intr-un castron de portelan. Am amestecat ingredientele si am condimentat cu sare si piper.

Am adaugat faina si am amestecat din nou.

Am pus compozitia in doua forme de chec de silicon mai mici. Nu am uns cu nimic formele de silicon.

Am pus tavile in cuptorul deja incins pentru 45 minute. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 317559
retete culinare - Chec aperitiv 317560
retete culinare - Chec aperitiv 317561
retete culinare - Chec aperitiv 317562
retete culinare - Chec aperitiv 317563
retete culinare - Chec aperitiv 317564
retete culinare - Chec aperitiv 317565
retete culinare - Chec aperitiv 317566
retete culinare - Chec aperitiv 317567
retete culinare - Chec aperitiv 317568
retete culinare - Chec aperitiv 317569
retete culinare - Chec aperitiv 317570

COMENTARII (28)

babi5 1

20.05.2014, 10:08

mena29 1

20.05.2014, 18:02

Ce bine arata!

mihaelar63 1

08.08.2014, 12:47

Ce-mi mai place si mie checul aperitiv

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18