Chec aperitiv

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2014 | 13557 vizualizari

 

Gaby, draga de ea, mi-a facut asa o pofta cu acest chec aperitiv, incat n-am mai stat pe ganduri si l-am executat rapid. Este la indemana oricui, este gustos, satios si se pot face nenumarate combinatii cu legume, masline sau....ce-aveti prin casa :)
Astazi am prestat reteta de la sursa cu mici modificari. Danke, Gaby !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare, piper
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 50 gr parmezan
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • 3 buc ceapa verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

1. Se bat ouale cu sare (nu mult in cazul in care cascavalul e sarat ) si piper.

2. Adaugati cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mari, untul topit si racit, faina, praful de copt, laptele, ciupercile si ceapa verde tocata si omogenizati.

3. Tapetati o forma de chec cu hartie de copt si unt si turnati amestecul. Deasupra presarati parmezanul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.( parmezanul e optional, mie imi place crusta care se formeaza si pun de fiecare data cand am ocazia ).

4. Coaceti in cuptorul preincalzit pana ce este frumos rumenit. 

5. Se feliza rece.  

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 336971
retete culinare - Chec aperitiv 336975
retete culinare - Chec aperitiv 336976
retete culinare - Chec aperitiv 336977
retete culinare - Chec aperitiv 336978

COMENTARII (30)

iri_iri 1

23.03.2015, 05:25

Ce bine arata

Sidy 1

17.06.2015, 08:17

Minunat ! Cred ca mergea si putin ardei gras rosu, pentru culoare....

Ela68 1

17.06.2015, 11:24

asa e Sidy , pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S