Chec aperitiv

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 3365 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult checul pe care l-a adus Motanel la intalnire si am zis sa-l reproduc cu ce aveam eu prin frigider. Singura problema a fost ca am uitat sa pun deasupra seminte, in rest a fost foarte bun!
Mersi Motanel pentru reteta! >:D<

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 175 g crema telemea
  • sare, piper
  • 100 g salam
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • masline negre
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 plic praf de copt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un bol se bat bine ouale cu un praf de sare. Se adauga crema de telemea si se omogenizeaza. Salamul se taie cubulete mici, la fel si ardeiul gras rosu si verde. Maslinele se taie feliute. Se pun toate peste amestecul de oua si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestec. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul tocat, se omogenizeaza bine apoi se toarna toata compozitita intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa aproximativ 35-40 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste alaturi de o cana cu lapte sau iaurt, merge perfect pentru pachetelul de la servici.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca este prea gorasa compozitia se poate adauga putin lapte atat cat este nevoie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 407147
retete culinare - Chec aperitiv 407148
retete culinare - Chec aperitiv 407149
retete culinare - Chec aperitiv 407150
retete culinare - Chec aperitiv 407151
retete culinare - Chec aperitiv 407152
retete culinare - Chec aperitiv 407153
retete culinare - Chec aperitiv 407154
retete culinare - Chec aperitiv 407155

COMENTARII (21)

Bunica 1

18.10.2015, 17:51

Câte au fost la Sighișoaraaaaa!Eu nici măcar nu l-am văzut,dar să-l mai gust

MotanLaOale 1

18.10.2015, 18:16

Bun bun
Imi pare bine ca ti-a placut

Rocsi 1

18.10.2015, 19:16

Cat de frumos ti-a iesit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D