Chec aperitiv

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 8143 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult checul pe care l-a adus Motanel la intalnire si am zis sa-l reproduc cu ce aveam eu prin frigider. Singura problema a fost ca am uitat sa pun deasupra seminte, in rest a fost foarte bun!
Mersi Motanel pentru reteta! >:D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 175 g crema telemea
  • sare, piper
  • 100 g salam
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • masline negre
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 plic praf de copt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un bol se bat bine ouale cu un praf de sare. Se adauga crema de telemea si se omogenizeaza. Salamul se taie cubulete mici, la fel si ardeiul gras rosu si verde. Maslinele se taie feliute. Se pun toate peste amestecul de oua si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestec. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul tocat, se omogenizeaza bine apoi se toarna toata compozitita intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa aproximativ 35-40 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste alaturi de o cana cu lapte sau iaurt, merge perfect pentru pachetelul de la servici.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca este prea gorasa compozitia se poate adauga putin lapte atat cat este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

18.10.2015, 17:51

Câte au fost la Sighișoaraaaaa!Eu nici măcar nu l-am văzut,dar să-l mai gust

MotanLaOale 1

18.10.2015, 18:16

Bun bun
Imi pare bine ca ti-a placut

Rocsi 1

18.10.2015, 19:16

Cat de frumos ti-a iesit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv