Chec aperitiv

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 2875 vizualizari

 

Ador checurile aperitiv: foarte usor de facut, bune si de efect!

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca de Praga
  • 100 g masline negre
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 20 g parmezan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade.

Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras.

Amestecati cele doua compozitii cu o spatula, pana se omogenizeaza frumos.

Puneti amestecul in cele 2 tavi de chec si radeti deasupra parmezanul.

Dati la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.

Se lasa sa se raceasca complet si se portioneaza. 

Sunt minunate pentru mese festive, mic dejun.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi cam orice aveti prin frigider

2

Nu le lasati prea mult in cuptor, se vor usca

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv-0
Chec aperitiv-1
Chec aperitiv-2
Chec aperitiv-3
Chec aperitiv-4
Chec aperitiv-5
Chec aperitiv-6

COMENTARII (12)

AndrutzaP 1

05.04.2016, 08:59

Multumesc

Rocsi 1

05.04.2016, 10:42

Un chec bun si gustos!

ancutsa 1

04.10.2016, 15:01

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20