Chec aperitiv

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 4592 vizualizari

 

M-am inspirat de la retetele de pe bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 7-8 linguri faina
  • 1 ardei rosu
  • 10 felii de pastrama
  • 1 ardei galben
  • o mana de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat spuma.

peste se pune smantana ,apoi faina in ploaie.

lasam acest aluat deoparte.

ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete.

pastrama se taie tot cuburi.

maslinele li se scot samburii si se taie felii.

patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca foarte marunt.

toate acestea se pun in ligheanul cu aluat.

peste se pune putin piper si vegeta.

acestea se amesteca bine toate.

se ia o tava de chec,se unge cuputina margarina.

se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se da in cuptorul incins circa 60-70min.

cand e gata se scoate,se lasa sa se raceasca si se serveste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:45

arata tare bine

Rocsi 1

01.06.2010, 10:51

mersi nadina de furculiete mai am cateva feliute asa k te poftesc...la fel pusikmea te poftesc la o feliuta

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cascaval