Chec aperitiv cu branza si sunca

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2016 | 1016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3-4 felii de sunca presata
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei kapia
  • 4-5 felii de branza(de care doriti,telemea,cas)
  • 50 g cascaval delaco
  • un praf de sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu branza si sunca:

Ouale se bat bine cu un praf de sare si de piper,se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul.

Se amesteca compozitia si se da deoparte.

Sunca, ardeiul si branza se taie cubulete, morcovii se dau pe razatoarea mica, iar cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca toate ingredientele cu o spatula.

O tava de chec o tapetam cu hartie de copt,punem compozitia si o dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se serveste atat cald cat si rece!

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

se testeaza cu o scobitoare daca este gata

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427428
retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427429
retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427430
retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427431
retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427433
retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427434
retete culinare - Chec aperitiv cu branza si sunca 427435

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

11.02.2016, 21:41

Mulțumesc Cătălina

anca_rm 1

12.02.2016, 09:26

ce mult imi place genul asta de chec

Bya Ralu 1

12.02.2016, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D