Chec aperitiv cu ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 13253 vizualizari

 

Inspirat de rulada DIACONTA a iesit ceva bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 300g parizer
  • 100g costita
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • marar
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit cu ciupercile taiate marunt.

Dupa ce se inmoaie putin se pune si ardeiul taiat marunt, parizerul si costita taiate cubulete, vegeta, boia, sare, piper si se mai caleste putin. La final se pune mararul si se lasa la racit.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si smantana si se bate bine.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura de jos in sus.

Se adauga si ciupercile cu parizerul si costita racite si cascavalul si se amesteca bine.

Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pana se rumeneste putin. (30-40 minute)

Se scoate si se rade cascaval deasupra si se mai introduce 10 minute in cuptor pana se rumeneste cascavalul.

Se scoate din tava dupa ce se raceste complet.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv cu ciuperci-0
Chec aperitiv cu ciuperci-1
Chec aperitiv cu ciuperci-2
Chec aperitiv cu ciuperci-3
Chec aperitiv cu ciuperci-4
Chec aperitiv cu ciuperci-5
Chec aperitiv cu ciuperci-6

COMENTARII (37)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

01.07.2014, 18:04

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

22.12.2014, 08:58

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.12.2014, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12