Chec aperitiv cu ciuperci

de angyb in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 6445 vizualizari

 

Sursa Diaconita http://www.bucataras.ro/retete/rulada-diaconta-9927.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 300 g prosciutto cotto
  • 250 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 3 linguri de faina alba
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Prajim ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile si prosciutto si le lasam sa se caleasca bine. Condimentam cu sare si piper.

Batem spuma ouale cu un pic de sare adaugam smantana si le batem bine. Adaugam faina, cascavalul taiat cubulete si amestecul de ciuperci si prosciutto.

Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pana cand se rumeneste bine.

Lasam checul sa se raceasca dupa care il scoatem din tava si il taiem.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 210989
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 210990
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 210991

COMENTARII (20)

Ungurian 1

14.03.2013, 22:34

Bun bun!

angyb 1

15.03.2013, 08:33

Mamaie multumesc

angyb 1

15.03.2013, 08:33

Ungurian

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21