Chec aperitiv cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 1069 vizualizari

 

Reteta luata de la Panacris,tare buna,doar ca am uitat sa pun ulei(ca de obicei am uitat ceva) :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua+1 albus de ou
  • 250 g faina
  • 3 linguri de smantana
  • 1 plic de praf de copt

Umplutura:

  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 morcov
  • sare
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Se pregateste umplutura:

Se tocata ceapa marunt,morcovul il taiem feliute subtiri sau cat mai marunt,se pun la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se pun ciuperciile scurse de zeama si taiate cat mai marunt.Se calesc cam 3 minute adaugandu-se si condimentele.

Ouale se mixeaza bine,se adauga smantana si faina amestecata cu praf de copt si praful de sare.

Compozitia mea a iesit mai groasa asa ca nu am mai amestecat umplutura cu 2 linguri din compozitie.

Intr-o tava de unica folosinta,se pune aluatul,iar deasupra umplutura.(tava mea a fost cam micuta,ar trebui sa fie mai inalta)

Se da la cuptor pentru 35 minute la 200 grade,se testeaza cu o scobitoare daca este gata.

 

TIPS-URI

1

se serveste ca aperitiv

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360565
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360566
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360567
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360574
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360575
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360578
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 360579

COMENTARII (33)

Micutza Luana 1

04.01.2015, 17:35

bun

Bya Ralu 1

05.01.2015, 15:32

noiinbucatarie 1

15.06.2016, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S