Chec aperitiv cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 965 vizualizari

 

Hristos a inviat dragii mei, lumina sa va intre in case, in suflete si sa va binecuvanteze! Cu toata dragostea, va recomand acest chec cu un gust senzational; cat am stat la copii in Franta le faceam in fiecare saptamana cate 2checuri si tot nu se saturau de el!! Merita incercat!

 

INGREDIENTE

  • 1borcan cu ciuperci(420g)
  • 1ceapa mica
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ALUAT:
  • 3oua
  • 12linguri iaurt
  • 250g faina
  • 1plic praf de copt
  • 50ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate daca nu sunt iar la sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si se lasa deoparte.

Se bat bine ouale cu un praf de sare, adaugand cate putin ulei, apoi iaurtul, se mixeaza bine totul si se adauga faina cu praful de copt, amestecand usor.

Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun ciupercile pe mijloc si cu o lingura se preseaza in aluat (nu se amesteca); se lasa la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit se scoate, se feliaza si se serveste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441062
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441063
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441064
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441065
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441066
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441067
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441068
retete culinare - Chec aperitiv cu ciuperci 441069

COMENTARII (16)

ianculubita 1

04.05.2016, 19:14

Rux 1

09.05.2016, 19:39

Asta e o bunatate!

ianculubita 1

11.05.2016, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D