Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 7225 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si usor de facut, delicios pentru mic dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 200g inimi de pui
  • 200g ciuperci
  • 30ml ulei
  • 3 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 fir praz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 legatura Frunze de patrunjel
  • Sare
  • Piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci:

Inimile de pui, le sectionam in doua, pe lungime si le spalam bine. Morcovul il curatam, spalam si-l dam pe razatoarea mare. Ciupercile spalate le feliem. Patrunjelul il tocam, iar ouale le batem separat intr-un bol.Ceapa si prazul le taiem fideluta, iar ardeiul cubulete.

Punem uleiul intr-o tigaie la incins, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam putin la calit, cam 2’ dupa care adaugam inimile. Amestecam si calim inca putin pana carnea isi schimba culoarea(aprox inca 2-3’) dupa care adaugam morcovul ras si ciupercile. Lasam pe foc sa dea cateva clocote si sa se evapore zeama lasata de ciuperci, cam 15’ apoi tragem tigaia de pe flacara. Asezonam, adaugam ouale si verdeata, amestecam totul si rasturnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30’ la foc mediu. Dupa 25’ scoatem tava si indepartam folia, dam tava dinnou la cuptor pentru a se forma crusta de deasupra.

Lasam la racit, apoi feliem checul si-l servim  alaturi de ceapa verde si ridichi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

lia maria 1

08.04.2011, 19:34

rocsi
sufletista
elena va multumesc

kamy 1

10.04.2011, 18:49

bunnnn

mamaieelena 1

10.04.2011, 20:17

bun,bun,bun rau si arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu salam