Chec aperitiv cu oua

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2011 | 103388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 oua fierte tari
  • 300g branza telemea
  • 300g parizer
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 1 ardei capia rosu
  • 50g masline fara samburi
  • 1 legatura marar
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua:

Ouale se bat ca pentru omleta dupa care se adauga smantana, faina, branza si piperul mixand bine bine.

Se adauga si parizerul tocat marunt, maslinele taiate, o parte din ardeiul tocat si mararul tocat marunt si se amesteca cu bine cu lingura.

Sare nu a fost nevoie sa pun a fost branza sarata.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din compozitie, se pun ouale fierte taiate jumatati si ardeiul rosu ramas si se toarna deasupra restul compozitiei.

Se introduce in cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se scoate din tava si se taie numai complet RECE. (daca nu patiti ca mine, se destrama)

Pofta Buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112780
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112781
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112782
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112783
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112784
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112785
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112786
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112787
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112788
retete culinare - Chec aperitiv cu oua 112789

COMENTARII (69)

MotanLaOale 1

29.01.2014, 09:01

iri_iri 1

01.04.2015, 10:17

ce bine arata

MotanLaOale 1

01.04.2015, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55