Chec aperitiv cu oua

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2011 | 119810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 oua fierte tari
  • 300g branza telemea
  • 300g parizer
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 1 ardei capia rosu
  • 50g masline fara samburi
  • 1 legatura marar
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua:

Ouale se bat ca pentru omleta dupa care se adauga smantana, faina, branza si piperul mixand bine bine.

Se adauga si parizerul tocat marunt, maslinele taiate, o parte din ardeiul tocat si mararul tocat marunt si se amesteca cu bine cu lingura.

Sare nu a fost nevoie sa pun a fost branza sarata.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din compozitie, se pun ouale fierte taiate jumatati si ardeiul rosu ramas si se toarna deasupra restul compozitiei.

Se introduce in cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se scoate din tava si se taie numai complet RECE. (daca nu patiti ca mine, se destrama)

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Turte cu cascaval