Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ouale se bat ca pentru omleta dupa care se adauga smantana, faina, branza si piperul mixand bine bine.
Se adauga si parizerul tocat marunt, maslinele taiate, o parte din ardeiul tocat si mararul tocat marunt si se amesteca cu bine cu lingura.
Sare nu a fost nevoie sa pun a fost branza sarata.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din compozitie, se pun ouale fierte taiate jumatati si ardeiul rosu ramas si se toarna deasupra restul compozitiei.
Se introduce in cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.
Se scoate din cuptor, se scoate din tava si se taie numai complet RECE. (daca nu patiti ca mine, se destrama)
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult