Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă.
Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am lucrat doar cu mixerul, de acum voi folosi o lingură pentru a amesteca ingredientele.
Adăugăm caşcavalul, măslinele, cîrnatul tăiat mărunt şi gogoşarul murat tăiat cubuleţe.
Turnăm compoziţia într-o tavă de cozonac tapetată cu ulei şi făină sau hârtie pentru copt. Deasupra punem kechup şi seminţe.
Timp de coacere 35-40 de minute. Facem proba cu scobitoarea. După ce se răceşte îl putem felia.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult