Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 4391 vizualizari

 

Checul aperitiv este binevenit oricand ,putindu-se servi atat cald cat si rece.
Acesta este un aperitiv usor de facut,aerisit, pufos si putem sa-l facem cu orice ingrediente avem la indemana, adica să punem în el tot ce găsim prin frigider....
Dar eu am vrut sa-l fac oleaca mai festiv asa ca in mijlocul lui am pus rulouri de sunca umplute cu crema de branza. A iesit ceva foarte delicios....

 

INGREDIENTE

  • 6 felii sunca Praga
  • 100 g crema de branza Delaco
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 4 felii gogosar rosu murat
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 2 buc carnati Cabanos
  • 200 ml lapte
  • 150 g muschi file
  • 100 g salam uscat picant
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 g cas oaie
  • 3 fire ceapa vrede
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza:

Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc.

Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt , invartim bine sa se omogenizeze bine.

Cabanosul  si maslinele le taiem felii, salamul, casul,ardeii murati si muschiul le taiem cubulete.Ceapa verde o tacam cu frunze verzi cu tot.

Umplem feliile de sunca de Praga cu crema de branza , le rulam si le lasam deoparte.

In compozitia de galbenusuri adaugam laptele caldut, asezonam  apoi adaugam toate ingredientele taiate.Amestecam si la sfarsit adaugam albusurile spuma pe care le omogenizam incet cu restul amestecului pentru chec.

O tava de chec o tapetam cu hartie de copt, o ungem cu putin unt si punem 1/2 din compozitia de chec.Adaugam rulourile de sunca umplute cu branza, pe mijloc, apoi punem compozitia de chec ramasa.

Deasupra radem cascavalul afumat.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 50-60 de minute pina se coace checul si devine aramiu deasupra.

Scoatem checul din forma, il feliem si se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Mai adaugati doua linguri cu faina sa nu se lase aluatul, dupa ce il scoateti din cuptor...

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-0
Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-1
Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-2
Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-3
Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-4
Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-5
Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza-6

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

24.06.2012, 09:34

foarte bun

angyb 1

24.06.2012, 12:33

Ce bine arata

Bucataras Medi 1

24.06.2012, 15:24

ce culori frumoase.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41