Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
by Laura Sava
Ptr. aluat : Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine , apoi laptele si la urma faina amestecata cu praful de copt.
Tapetam cu ulei si hartie de copt o tava de chec si turnam jumatate din compozitie, cele 8 bucatele de bounty asezate cate 4 pe rand, apoi peste turnam restul din compozitie si dam la cuptor; verificam cu scobitoarea cand se coace checul; dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca; eu l-am lasat de seara pana dimi cand am facut glazura.
Ptr.glazura: topim pe bain-marie ciocolata rupta bucatele apoi turnam peste checul racit iar peste cioco topita presaram cocos.
delicios!!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult