Chec Bounty

de miremirc in Prajituri, 1 Mar 2011 | 3144 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 4 oua,
  • 400 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 150 ml lapte,
  • 8 batoane ciocolata bounty mici
  • Glazura :
  • 250 g ciocolata,
  • 100 g cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Bounty:

Ptr. aluat : Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine , apoi laptele si la urma faina amestecata cu praful de copt.

Tapetam cu ulei si hartie de copt o tava de chec si turnam jumatate din compozitie, cele 8 bucatele de bounty asezate cate 4 pe rand, apoi peste turnam restul din compozitie si dam la cuptor; verificam cu scobitoarea cand se coace checul; dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca; eu l-am lasat de seara pana dimi cand am facut glazura.

Ptr.glazura: topim pe bain-marie ciocolata rupta bucatele apoi turnam peste checul racit iar peste cioco topita presaram cocos.

delicios!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Chec Bounty-0
Chec Bounty-1
Chec Bounty-2

COMENTARII (21)

adry88

adry88 1

11.06.2011, 17:57

bun

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:28

interesant

babi5

babi5 1

21.08.2013, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!