Chec brownie cu unt

de maisondenisse in Dulciuri, 2 Noi 2015 | 642 vizualizari

 

Un chec rapid care combina gustul intens si ciocolatos al partii brownie impreuna cu delicatetea gustului de unt.

 

INGREDIENTE

Brownie

  • 140 g ciocolata neagra
  • 50 g unt nesarat
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g faina

Aluat de unt

  • 120 g unt nesarat
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 120 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec brownie cu unt:

Brownie

    Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se incorporeaza. Amestecul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Aluat de unt

     Untul la temperatura camerei se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga ouale pe rand . Se pune laptele, apoi faina impreuna cu praful de copt si  se amesteca.

      Se scoate forma cu brownie din cuptor peste care se adauga aluatul de unt si se baga la cuptor pentru  25-30 de minute.

      Se poate servi atat cald, alaturi de o cana mare cu lapte, cat si rece!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec brownie cu unt 410461
retete culinare - Chec brownie cu unt 410462
retete culinare - Chec brownie cu unt 410463

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.11.2015, 20:33

Anett 1

02.11.2015, 23:01

super super!

miki_a 1

07.11.2015, 00:47

Imi place mult de tot ce ai facut aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21