Chec colorat

de mihaelaM in Dulciuri, 23 Apr 2011 | 1522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt 3 tavi
  • 16 oua
  • 2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • coloranti 
  • cacao
  • sare
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec colorat:

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare apoi adaugam zaharul putin cate putin batand continuu,dupa care adaugam si galbenusurile amestecate cu un praf de sare si mixam bine.

Adaugam si faina in ploaie apoi ungem tavile cu ulei si le pudram cu faina si putem pune din compozitie ,dar nu toata, mai oprim pt a pune culoare.

Am luat putin aluat si am pus intr-o cana  dupa care am adaugat o picatura de culoare albastra si am amestecat bine dupa care am adaugat in tava.

Am pus in alta cana alt aluat si am pus o picatura de colorant rosu si am procedat la fel,am pus in tava.

In aluatul ramas am adaugat o lingura de cacao si am amestecat dupa care am pus-o tot in tava iar cu coada la o lingurita am facut cerculete.

Am bagat la cuptor 40-45 min apoi am scos checurile din tavi si le-am pudrat cu zahar pudra.

POFTA BUNA!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec colorat 100366
retete culinare - Chec colorat 100367
retete culinare - Chec colorat 100368
retete culinare - Chec colorat 100369
retete culinare - Chec colorat 100370
retete culinare - Chec colorat 100371
retete culinare - Chec colorat 100372

COMENTARII (15)

mihaelaM 1

24.04.2011, 21:39

Mihaela

mihaelaM 1

26.04.2011, 11:12

Multumesc celor din umbra

adry88 1

31.05.2011, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21