Chec cu albusuri si nuca de cocos

de La Ancuta in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 7704 vizualizari

 

Cine da o cafea? Eu am adus checul :)

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 30 g stafide aurii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu albusuri si nuca de cocos:

Albusurile le batem bine cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si continuam sa mixam pana devine o spuma lucioasa, ca pentru bezea.

Adaugam esenta de vanilie iar apoi faina amestecata cu praful de copt si amestecam usor.

Incorporam usor nuca de cocos in aluat.

La final adaugam stafidele taiate si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam aluatul in tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Coacem in cuptorul incins, la foc potribit pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca in tava.

Dupa ce s-a racit scoatem din tava si portionam.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu albusuri si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu portocale