Chec cu alune de padure

de lilik in Dulciuri, 13 Noi 2010 | 2303 vizualizari

 

sincera sa fiu este o improvizatie reusita...este chiar f gustos..

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 2 cani de lapte
  • 1 cana 1/2 de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 1/2 de plic de praf de copt(sau 1 lingurita de bicarbonat stins in otet)
  • 1 cana alune de padure macinate sau tocate marunt
  • faina cat cuprinde pt un aluat ca smantana
  • un praf de sare,esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu alune de padure:

batem albusurile cu sarea pana se face ca o spuma.

adaugam laptele ,zaharul,uleiul,praful de copt si esenta,amestecam bine apoi punem faina in ploaie,amestecand mereu.

cand am obtinut un aluat smantanos,punem alunele,amestecam,apoi punem in tavi si dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 25-30 min.pt siguranta facem proba cu scobitooarea.

presaram zahar pudra cand ink este cald.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu alune de padure 62490
retete culinare - Chec cu alune de padure 62491
retete culinare - Chec cu alune de padure 62492
retete culinare - Chec cu alune de padure 62493

COMENTARII (5)

lilik 1

13.11.2010, 11:13

si eu f des improvizez mersic si pupic

Rux 1

13.11.2010, 11:17

Ce bun arata

lilik 1

13.11.2010, 11:33

multumesc frumos ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S