Chec cu banane

de rivka in Prajituri, 28 Mar 2010 | 1967 vizualizari

 

by miha, cu ceva mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 grame zahar
  • 50 grame unt topit
  • 2 banane
  • 1 praf copt
  • 200 grame faina
  • 3 linguri ciocolata alba rasa pe razatoarea fina
  • 3 pliculete zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.Se adauga zaharul si se mixeaza apoi untul topit(la microunde).Bananele se paseaza si se aduga compozitiei impreuna cu ciocolata alba rasa si zaharul vanilat.

La sf se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.

Se toarna compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la cca 180 gr cca 1 ora se face testul cu scobitoarea.

Se scoate se pudreaza si se taie cand s-a potolit.

Chiar ca e foarte bun!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu banane 23939
retete culinare - Chec cu banane 23940

COMENTARII (11)

Teo 1

28.03.2010, 20:59

si eu l-am testat , ''jos palaria''!

rivka 1

28.03.2010, 21:12

va multumesc sunteti minunate cu toatele

danis 1

29.03.2010, 01:08

inateresanta combinatie imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29