Chec cu banane

de rivka in Prajituri, 28 Mar 2010 | 3909 vizualizari

COMENTARII (11)

rivka 1

28.03.2010, 10:14

miha l-am facut! e foarte bun s-a mancat deja tot de ieri.
in loc de bilute de cioc am pus ceva ciocolata alba rasa si in loc de esenta vanilie am pus zahar vanilat(ce am avut si eu in casa)
e foarte bun.

ionix 1

28.03.2010, 10:25

o sa fac si eu... cred ca sotului tau i-a placut la nebunie

rivka 1

28.03.2010, 10:35

da l-a topit urgent.....ieri dupa ce a venit de la sevici jumatate si azi dimineata cealata jumatate, dar nu iese foarte mare , e moale asa...sa il faci ca e bun, eu il mai repet.

Miha 1

28.03.2010, 11:54

Super! Ma bucur ca v-a placut!

Rocsi 1

28.03.2010, 12:47

o feliuta si eu

nadina73 1

28.03.2010, 17:03

felicitari rivka ,harnica ai fost nu gluma

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:19

ce bn arata, felicitari!!!!!!!! hopaaa, am schimbat poza de profil, ce bn arati

mariac 1

28.03.2010, 20:10

cred ca e foarte bun arata foarte bine

Teo 1

28.03.2010, 20:59

si eu l-am testat , ''jos palaria''!

rivka 1

28.03.2010, 21:12

va multumesc sunteti minunate cu toatele

danis 1

29.03.2010, 01:08

inateresanta combinatie imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si crema de branza cu aroma de vanilie